Stokić: Nama Evropu niko nije nametnuo kao cilj

Napadač ostaje u Borcu

Stokić: Nama Evropu niko nije nametnuo kao cilj

Najbolji strijelac i jedan od najboljih igrača Borca, Joco Stokić, obavio je nakon prozivke razgovor sa ljudima iz kluba i nakon ovog sastanka odlučio je da ostane u Banjoj Luci.

"Razgovor je bio maksimalno korektan. Klub će da izmiri sve obaveze prema meni i nakon razgovora sam odlučio da ostanem.Imao sam neke ponude, ali sad su one u drugom planu", kazao je Joco Stokić.

Ovaj napadač ne gubi nadu i vjeruje da će Borac uspjeti da na kraju sezone izbori plasman u Evropu.

"Optimisit sam, a kako i ne bih bio. Imamo dobru ekipu koja će najvjerovatnije da ostane u klubu, a uz dva pojačanja eto nas u samom vrhu. Nama plasman u Evropu niko nije nametnuo kao cilj, ali bilo bi lijepo ponovo biti dio međunarodne scene", zaključio je Stokić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.