Stokić: Odlično sam se snašao u Kuvajtu

Bh. fudbaler za SportSport.ba

Stokić: Odlično sam se snašao u Kuvajtu

Joco Stokić ove sezone nastupa u Kuvajtu, gdje brani boje Al-Jahre SC.

Bh. fudbaler ističe da je zadovoljan uslovima i načinom rada, te da je odlično prihvaćen u novoj sredini. 

Iako je Al-Jahra SC loše startovala u prvenstvu, Stokić se nada da će njegov tim ove sezone završiti u gornjem dijelu tabele.

"Prije svega htio bih istaći da sam odlično prihvaćen u novoj sredini. Uslovi su i više nego dobri i za sada sve ide svojim tokom. Kada je u pitanju samo takmičenje, moj tim je u prva dva kola upisao isto toliko poraza. Oba puta smo gostovali, a na strani ćemo igrati i u naredna četiri kola. Naš stadion je još uvijek u fazi renoviranja i biće spreman tek od novembra. Loše smo ušli u šampionat, ali smatram da možemo ove sezone biti među prvih šest timova", rekao je Stokić za SportSport.ba.

"Trenutno imam dobar status u timu i nastojaću da opravdam ukazano povjerenje. Odigrao sam prva dva kola i zadovoljan sam svojim igrama. Liga nije na nivou naše Premijer lige BiH, međutim, i ovdje se mora dobro zapeti ako želite dobar rezultat. Prve tri do četiri ekipe su jako organizovane i u prošlosti su nastupale u azijskim kupovima. Mi ćemo pokušati da pratimo njihov ritam, pa dokle stignemo", dodao je Stokić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi