Stokić u novoj sredini: Nadam se uspješnoj sezoni

Iskusni bh. napadač

Stokić u novoj sredini: Nadam se uspješnoj sezoni

Iskusni bh. napadač Joco Stokić (29) skrasio se u kuvajtskom klubu po imenu Al-Jahra. 

Stokić je nakon sporazumnog raskida saradnje sa Radnikom dobio izdašnu ponudu iz Kuvajta, a iako je predugovor bio potpisao još u julu, svojoj novoj momčadi se priključio tek prije desetak dana na pripremama u Turskoj. 

"Sretan sam što sam se konačno priključio novom klubu. Nakon nekoliko dana u Turskoj vratio sam se u Kuvajt i zaista je sve odličnom nivou. Nadam se da ću imati uspješnu sezonu", kazao je Stokić iz Kuvajta za SportSport.ba. 

Tokom karijere Stokić je imao priliku igrati u četiri različite zemlje. Osim što je u BiH nastupao za Modriču, Borac, Željezničar i Radnik, još je igrao u Mađarskoj (Honved), Srbiji (BSK Borča), te Južnoj Koreji (Jeju United). 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi