Strijelci raspoloženi, Ceste Kiseljak i Gromiljak na vrhu

Karlovačko mininogometna liga Kiseljak

Strijelci raspoloženi, Ceste Kiseljak i Gromiljak na vrhu

A. Beganović

U vikendu iza nas na terenu Sportskog centra Gromiljak u Kiseljaku su odigrani susreti 2. kola Karlovačko mininogometne lige Kiseljak.

Kao i u 1. kolu, napadači su i u 2. kolu bili jako raspoloženi, pa su u četiri susreta postigli čak 38 pogodaka. Najefikasniji susret kola odigrali su Gromiljak i Caffe Movie, a slavio je Gromiljak rezultatom 9:3. Pet pogodaka za pobjedničku ekipu je postigao Biletić, dva manje Tolo, dok se u listu strijelaca upisao i Ivanić, a sva tri pogotka za poražene je postigao Čeho.

Ceste Kiseljak su su ubjedljivih 9:0 savladale ekipu Veterani Brnjaci. Šteko i Miletić su postigli po tri, Bilić dva, a Šimunić jedan pogodak.

CPU je u dosta uzbudljivom susretu savladao NLO rezultom 6:4, dok su Prikaze Kiseljak bile bolje od Bojo metala (4:3). Pogotke za Prikaze Kiseljak postigli su Zvone, Mišković, Galić i Koro, a za Bojo metal Baban, Franković i Slišković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi