Stručni štab iznenadio igrače Čelika

Team building Zeničana na Zlatiboru

Stručni štab iznenadio igrače Čelika

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika od subote se nalaze na pripremama na Zlatiboru, gdje će ostati do 13. jula kada je planiran povratak za Zenicu. Klub s Bilinog polja već je odigrao jednu utakmicu protiv Borca iz Čačka (1:1), a sutra je planirana i druga protiv Jagodine.

Kako je stručni štab na čelu s Borisom Pavićem i pomoćnicima Elvedinom Beganovićem i Nijazom Hrustanovićem "nagazio" nogometaše na Zlatiboru, danas su odlučili napraviti malo iznenađenje za igrače Čelika.

Stručni štab napravio je team building s malim džipovima, kako bi se nogometaši malo opustili nakon napornih treninga, te pred sutrašnji trening i utakmicu.

Izlet je po fotografijama koje smo dobili sa Zlatibora odlično prošao, a nadati se da će ovakvih stvari u budućnosti biti još više.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.