Stručni štab iznenadio igrače Čelika

Stručni štab iznenadio igrače Čelika

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika jedna su od najuspješnijih ekipa u proljetnom dijelu prvenstva. Zeničani su u velikoj formi, ovog proljeća još nemaju poraza, dok su u posljednja četiri kola ostvarili četiri pobjede. Velike zasluge za to pripadaju stručnom štabu na čelu s Borisom Pavićem na čelu.

Kako je stručnjak iz Sinja došao na klupu Zeničana, tako je krenuo i sjajan niz, Čelik je od dolaska Pavića na klupu u sedam utakmica ostvario pet pobjeda i dva remija, Zanimljivo da odbrana crno-crveni u posljednjih šest utakmica nije primila gol. 

Sjajni rezultati i trenutna pozicija koja zauzima Čelik garantuje i naredne sezone igranje u Premijer ligi. Poniknuti dobrim rezultatima, stručni štab crno-crveni je odlučio nogometaše iznenaditi s team buildingom.

Stručni štab odveo je nogometaše na izletište Smetovi iznad Zenice, kako bi ionako dobru atmosferu još više podigli pred posljednja tri kola u kojima će Čelik u naredne dvije utakmice dočekati Metalleghe i Olimpic na Bilinom polju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zeničani su s dvije naredne pobjede sigurni u Premijer ligi bez obzira na rezultate ostalih klubova, ekipa s Bilinog Polja sve drži u svojim rukama i ne sumnjamo da će iskoristiti sjajnu formu i opstati u Premijer ligi, jer su to prema igrama ovog proljeća sigurno i zaslužili.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi