Stupac: Orašje nećemo podcijeniti, ali došli smo po pobjedu

Trener bihaćkog Jedinstva

Stupac: Orašje nećemo podcijeniti, ali došli smo po pobjedu

Nakon važne pobjede nad Bratstvom iz Gračanice, fudbaleri bihaćkog Jedinstva danas će u okviru 13. kola Prve lige FBiH odmjeriti snage s posljednjeplasiranom ekipom Orašja. 

Uoči ovog susreta razgovarali smo s trenerom Jedinstva, Halimom Stupcem, koji je istakao da njegov tim u Orašje nije otputovao s bijelom zastavicom.

"Bez obzira što je Orašje posljednje na tabeli, mi ih nećemo i ne smijemo podcijeniti. Nismo došli s bijelom zastavicom, već da uzmemo puni plijen, a to ćemo ostvariti samo ako ispoštujemo dogovor iz svlačionice", kaže Stupac za SportSport.ba, te dodaje:

"Nažalost, u timu ima dosta povrijeđenih igrača, a veliki je hendikep što sigurno neću moći računati na usluge Mujagića, Sejdića i Markovića". 

Utakmica između bivših premijerligaša na rasporedu je danas od 13:30 sati, a glavni arbitar meča je Oliver Kožul iz Širokog Brijega. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.