Stupar: Najvažnije da su bodovi u Zvorniku

Igrač Drine nakon duela protiv Tekstilca

Stupar: Najvažnije da su bodovi u Zvorniku

D. Rakanović

Fudbaleri Drine iz Zvornika prošlog vikenda savladali su na gostovanju u Derventi ekipu Tekstilac Kort sa 1:0. 

Strijelac jedinog pogotka bio je Slađan Stupar u 31. minuti. On je za SportSport.ba istakao da je najvažnije da su bodovi otišli u Zvornik.

"Utakmica je bila lijepa za oko sa puno šansi i sa jedne i druge strane. U meč smo ušli maksimalno koncentrisani, čekali smo svoju šansu za pogodak koju smo iskoristili u 31. minuti. Do kraja utakmice smo igrali nešto zatvorenije i čekali svoje šanse iz kontra napada. Uspjeli smo do kraja meča odbraniti svoj gol. Najvažnije je da su tri boda u Zvorniku", rekao je za SportSport.ba Stupar.  

Drina već sutra igra protiv Radnika iz Bijeljine u okviru šesnaestine Kupa Republike Srpske. Trener tima iz Zvornika Veljko Cvijetinović u ovoj utakmici će nastupiti u kombinovanom sastavu. Odlučio se da odmari četvoricu standardnih fudbalera za naredni duel protiv novajlije u Prvoj ligi Željezničar Sport Teama.  

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Pa imamo prednost domaćeg terena, pokušaćemo da što bolje otvorimo utakmicu, da postignemo gol u ranoj fazi meča, kako bi nam bilo lakše u nastavku susreta. Željezničar isto tako ima dosta mladih igrača koji su željni dokazivanja. Očekujem tešku utakmicu", rekao je Stupar i dodao da daje podjednake šanse za obje ekipe. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi