Stvari koje niste znali o reprezentativcima BiH

Neki su bili staklari, a neki bježali iz škole

Stvari koje niste znali o reprezentativcima BiH

Fudbalski reprezentativci BiH su jedni od najpopularnijih sportista u našoj zemlji. Njihovi životi su dinamični, uzbudljivi i zanimljivi, a to je ujedno i razlog zbog kojeg su pod velikim lupom javnosti.  

Čitajući dnevnu štampu o izabranicima Mehmeda Baždarevića mogli ste mnogo toga saznati. Gdje su počeli karijere, gdje su igrali, koliko golova su postigli..., međutim postoje i stvari o kojima se manje govori. 

Tu prije svega mislimo na njihove privatne živote i informacije iz prošlosti sa kojima ćemo vas upoznati u nastavku. Neki su radili u staklarskim radnjama, a neki bježali iz škole...

1/13 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti