Sudbonosni sastanak za Velež

Stvoriće se minimum uslova za početak sezone

Večeras je održan sastanak koji je proglašen kao sudbonosni za FK Velež, a glavni zaključak skoro dva i po sata rasprave je da se organizira novi sastanak za sedam dana.

Na sastanak se odazvalo 30-ak ljudi, ali svi su se složili da način na koji je sastanak sazvan nije u redu, i da mnogi nisu mogli doći. Zbog toga se i tražilo da se sazove novi sastanak, ali ovaj put puno bolje organiziran, i sa ranije upućenim pozivima, a sigurno je da će i odziv tada biti puno bolji.

Na kraju sastanka, prisutnim novinarima se obratio Arman Zalihić.

„Pojedini članovi će finansijski pomoći da se ispuni minimum uslova da ekipa počne trenirati i da klub profunkcioniše, a to bi se trebalo riješiti vrlo brzo u narednim danima. No, to nije duguročno rješenje, zato smo donijeli zaključak da nakon što ugasimo prvi požar, odmah krenemo u organiziranje nove Skupštine i novog statuta, koji će omogućavati svima onima koji žele da ulože novac u klub, dobiju upravljačka prava i na tome će se raditi.“

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Opšti dojam svih prisutnih je da se napokon shvatila prava težina problema u koje je upao Velež, ali isto tako, da se neće dopustiti da se Velež ugasi i da će opet iz ove teške borbe izaći kao pobjednik. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije