Subić: Ne plašimo se Mladosti

Fudbaler Borca

Subić: Ne plašimo se Mladosti

M. Šljivak

Kartoniranim Vladanu Grujiću i Milošu Žeravici na tribinama će se priključiti i Petar Ilić koji je u prijateljskom susretu protiv Liješća povrijedio zadnju ložu, pa je upitan nastup i u derbiju protiv Sarajeva. 

Borac će tako znatno oslabljen na megdan Mladosti, ali sa psihološkom stabilnošću stečenom u pobjedi 5:0 protiv Liješća u Bosanskom Brodu.

"Imamo ogroman motiv da se pobjedom iskupimo za poraz koji smo doživjeli na početku sezone. Mladost jeste izmijenila igrački kadar i mi ih respektujemo kao i svakog protivnika, ali ih se ne plašimo", jasan je Aleksandar Subić.

Mladi reprezentativac je optimist kad je u pitanju konačan plasman Borca u ovoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pokušat ćemo da ostanemo u vrhu tabele i da popravimo trenutni plasman. Imamo dobru ekipu koja je željna dokazivanja i utakmica protiv Mladosti je prava prilika da dobro otvorimo polusezonu. Ne krijemo i želimo u Evropu,  da li ćemo uspjeti u tome ostaje da se vidi",zaključio je Subić.

Utakmica između Borca i Mladosti igrat će se u subotu od 17,30 sati u Banjoj Luci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.