Subić: Protiv Olimpica pobjeda jedini cilj

Borac dočekuje Olimpic

Subić: Protiv Olimpica pobjeda jedini cilj

A. Beganović

Seriju teških utakmica fudbaleri Borca nastavit će u srijedu protiv uvijek neugodnog sastava Olimpica. Bit će ovo susret dva kluba iz čijih tabora jasno najavljuju borbu za jedno od mjesta koja vode na međunarodnu scenu.

"Bit će ovo teža utakmica od one koju smo odigrali u Zenici. Olimpic je mnogo jači protivnik, a u nekoliko navrata znali su da iz našeg grada odnesu sva tri boda. Mislim da je ovo sad prava prilika da ih dobrom igrom i pobjedom udaljimo od Evrope, ali i da im se na taj način revanširamo za neke ranije poraze. Pobjeda je jedini naš cilj", kazao je Aleksandar Subić, jedan od najbboljih igrača Borca.

Trener Vlado Jagodić je i uoči ovog susreta izuzetno oprezan.

"Dobri rezultati koje bilježimo u poslijednje vrijeme ne smiju nas uspavati i moramo biti maksimalnom oprezni u ovom duelu. Naravno cilj je pobjeda, ali ne smijemo bodove upisati prije utakmice. Olimpic je nepredvidiv sastav koji može svakog da savlada, ali i da izgubi. Zato ih ne smijemo potcijeniti, jer to bi nas na kraju moglo itekako koštati", rekao je Vlado Jagodić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac će u ovom susretu igrati u kompletnom sastavu, pa je i to još jedan razlog za optimizam ekipe iz Banja Luke.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.