Subić: Žao mi je što nisam postigao gol

Subić: Žao mi je što nisam postigao gol

E. Škorić

Osim pobjede domaćih 22. prvenstveni premijerligaški derbi između Željezničara i Borca pamtit će se i po solo akciji kapitena Borca Aleksandra Subića.

 Mladi reprezentatativac u solo prodoru nanizao je nekoliko igrača domaćegb tima i onda ga je na putu da se upiše u listu strijelaca zaustavio Marijan Antolović.

"Žao mi je što tu akciju nisam krunisao golom. Izašao sam pred Antolovića, koji je bio dobro postavljen, a ja sam za djelić sekunde zakasnio sa udarcem i šansa je otišla u nepovrat", kazao je Subić.

Jedan od najboljih aktera ovog derbija smatra da je njegov tim zaslužio više od minimalnog poraza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Željezničar je zasluženo pobijedio, ali smatram da smo i mi zaslužili bolji rezultat. Ispoljili smo veliku borbenost i imali smo lijepih prilika, ali nažalost izgubili smo derbi", kazao je Subić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije