Suci u Kantonu Sarajevo dolaze bodriti mlade Zmajeve

"Svi na Koševo"

Suci u Kantonu Sarajevo dolaze bodriti mlade Zmajeve

E. Škorić

Udruženje nogometnih sudaca i instruktora Kantona Sarajevo poziva sve svoje članove na stadion "Asim Ferhatović - Hase" kako bi se dala podrška mladim Zmajevima.

Mlada nogometna reprezentacija o 17 sati igra posljednju utakmicu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo naredne godine u Izraelu, a izabranicima Vlade Jagodića bilo kakva pobjeda nad dosad neporaženim Nijemcima može donijeti baraž, odnosno jedno od četiri mjeta koja s drugih pozicija vode u doigravanje.

 

"Pozivamo sve suce našeg Udruženja da se okupimo 10. septembra 2012. godine u 16:30 sati kod istočnog ulaza stadiona "Asim Ferhatović Hase" kako bismo organizovano ušli i pružili podršku mladoj reprezentaciji BiH, koja u 17 sati igra protiv Njemačke", saopćeno je na ufsiks.com, službenoj stranici Udruženja, gdje se još navodi:

 

"Potrebno je u naznačenom terminu doći u crnoj majici Udruženja po mogućnosti sa nekim od navijačkih rekvizita ili obilježja naše reprezentacije ili Države BiH. Još jednom pozivamo sve suce da se odazovu ovoj akciji podrške našoj reprezentaciji, koja se smatra obaveznom aktivnošću svih sudaca".

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.