Sudije uz policijsku pratnju napustile Goražde

Incidenti na kraju meča

Sudije uz policijsku pratnju napustile Goražde

S. Mlaćo

U današnjem susretu 27. kola Prve lige FBiH u Goraždu su snage odmjerili Goražde i Sloga Simin Han, a mreže se nakon 90. minuta nisu tresle.

Gledaoci su mogli vidjeti veoma borben meč, a u dva navrata domaći su imali velike primjedbe na suđenje glavnog sudije Hermina Muslića iz Bihaća i njegovih pomoćnika Zlatka Budimlića, te Edina Zjakića, također oba iz Bihaća.

Prvo je Čakar prema mišljenju domaćih srušen u šesnaestercu gostiju, ali je Muslić nogometašu Goražda dodijelio žuti karton zbog simuliranja. Pred sami kraj domaći su došli do pogotka, ali je signaliziran ofsajd.

Nakon utakmice domaći navijači imali su šta reći dijeliocima pravde, pa su isti stadion morali napustiti uz pratnju policije. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Goražde vodi veliku bitku za opstanak, dok je Sloga trećeplasirana momčad lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi