Sulejman Smajić u petak potpisuje za Olimpic

Priključio se pripremama

Sulejman Smajić u petak potpisuje za Olimpic

A. Beganović

Nekadašnji fudbaler Željezničara, Zrinjskog, Iskre, Dendera i Lokerena, Sulejman Smajić, nalazi se na korak do prelaska u Olimpic.

Naime, Smajić se priključio pripremama Olimpica i u petak bi treba potpisati ugovor sa najmlađim sarajevskim premijerligašem.

"Priključio sam se pripremama. Sve smo dogovorili i u petak bismo trebali potpisati ugovor. Nakon dvije sezone u Željezničaru odlučio sam sreću potražiti u Olimpicu. Na Grbavici mi je bilo lijepo, no nisam bio miljenik sreće, povrede me nikako nisu zaobilazile, tako da nisam pokazao ono što znam. Nadam se da ću u budućnosti biti zdrav, nisam zaboravio igrati i siguran sam da ću ukoliko me povrede zaobiđu, pokazati svoje pravo lice", izjavio je Smajić za naš portal.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.