Šulenta: Puzigaća? Nismo ga kontaktirali!
Foto: EPA

Iz Zrinjskog demantuju

Šulenta: Puzigaća? Nismo ga kontaktirali!

Danko Šulenta, izvršni dopredsjednik HŠK Zrinjski, demantovao je pisanja pojedinih medija da će Bojan Puzigaća pojačati Zrinjski u januarskom prijelaznom roku. 

Jedan od trojice fudbalera koje je Miodrag Ješić odstranio iz FK Sarajevo je i Bojan Puzigaća. Iskusni defanzivac svojim zalaganjem nije zadovoljio stručni štab i kao naredna destinacija u njegovoj karijeri spominjao se HŠK Zrinjski. 

Međutim, da od transfera u Zrinjski neće biti ništa za SportSport.ba je potvrdio i izvršni dopredsjednik mostarskog premijerligaša Danko Šulenta. 

"Ne, nismo uopšte kontaktirali Puzigaću i u tim pričama nema apsolutno ništa. Puzigaća je kvalitetan igrač, ali mi na toj poziciji imamo dovoljno igrača i ne postoji interes za njegovim uslugama", kazao nam je Šulenta. 

Šulenta je tokom razgovora dodao da će Zrinjski u borbi za naslov izvršiti znatne promjene u igračkom kadru. 

"Biće pojačanja u januaru. Planiramo dovesti dva do tri igrača, s tim da će biti i odlazaka. Razgovarat ćemo sa igračima koji u ovoj polusezoni nisu igrali i u dogovoru s njima vidjeti šta je najbolje rješenje", dodao je. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski je, bez sumnje, jedan od glavnih kandidata za osvajanje šampionske titule i trenutno za vodećom Slobodom zaostaje samo jedan bod. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.