Defanzivac Bosne i Hercegovine

Šunjić: Dobili smo na samopouzdanju pred Izrael

Toni Šunjić, stoper fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, koji je već na startu drugog poluvremena prijateljskog susreta sa Austrijom zamijenio Emira spahića,  bio je zadovoljan igrom protiv Austrijanaca.

"Mislim da moramo biti zadovoljni. Solidno smo igrali i važno je da nismo izgubili meč. Dobili smo na samopouzdanju pred Izrael", rekao je Šunjić, koji smatra da je pobjeda Belgije nad Izraelom prava stvar.

"Rezultati nam se poklapaju. Ako ih dobijemo blizu smo, ali ne trebamo gledati druge. Trebamo sve dobiti i gledati sebe. Jako dobro je što je mnogo novih igrača tu", dodao je Šunjić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.