Toni Šunjić pred Gibraltar

Šunjić: Dobro se pripremamo i spremni čekamo meč

D. Kurbegović

Fudbalska reprezentacija BiH okupila se jučer u Trening centru Fudbalskog saveza BiH gdje će se spremati za meč kvalifikacija protiv Gibraltara i prijateljski meč protiv Albanije u Elbasanu. 

Defanzivac Pelarma Toni Šunjić poručio je pred meč protiv Gibraltara da dobro trenira u klubu i da je spreman pomoći reprezentaciji iako nema dovoljno minuta u klubu.

"Nažalost, stvari u klubu se ne odvijaju kako sam želio. Osjećam se dobro i dobro treniram, ali imam malu minutažu, a nadam se da će se to promijeniti u reprezentaciji. Dobro se pripremamo ovdje u Zenici i spremni čekamo Gibraltar. Imamo svi u odbrani problema sa minutažom, ali sreća je pa sada igramo sa lakšim protivnikom i mislim da ne bi trebalo biti problema. Nadam se da će se do Grčke promijeniti situacija", rekao je Toni Šunjić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi