Šunjić i Vršajević pružili podršku bh. kadetima pred Euro
Foto: EPA

Podrška od starijih kolega

Šunjić i Vršajević pružili podršku bh. kadetima pred Euro

Toni Šunjić i Avdija Vršajević uputili su poruku podrške kadetskim reprezentativcima BiH pred nastup na Euru. 

Kadetska selekcija BiH koju vodi Sakib Malkoćević na Evropskom prvenstvu će prvu utakmicu odigrati u Kostreni protiv Njemačke, a pred sutrašnji meč za Zmajiće je stigla podrška od strane Tonija Šunjića i Avdije Vršajevića. 

Zmajićima su "A" reprezentativci naše zemlje putem društvenih mreža uputili poruke podrške i ohrabrenja. 

“Igranje na velikim natjecanjima je san svakog fudbalera, a vi taj san živite sa 17 godina. Budite ponosni na to i predstavite Bosnu i Hercegovinu na pravi način. Želim vam puno sreće i uspjeha na Evropskom prvenstvu", rekao je igrač Palerma, Toni Šunjić u poruci bh. kadetima pred Euro.

“Budite sretni i ponosni što predstavljate svoju zemlju protiv najboljih evropskih reprezentacija. Turniru pristupite bez velikog pritiska, sa željom da se pokažate u najboljem svjetlu. Ovo je veliko iskustvo za vas, koje će vam mnogo značiti u daljnjoj karijeri. Ja vam želim puno sreće i vjerujem u vaš dobar rezultat”, poručio je Avdija Vršajević, igrač Osmanlispora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi