Zmajevi trreniraju u Zenici

Sušić: Izbora nemamo, Kipar moramo pobijediti

Reprezentacija Bosne i Hercegovine jučer se okupila u Zenici pred prijateljski susret sa Lihtenštajnom i kvalifikacijski sa Kiprom, a danas su Zmajevi odradili prvi trening.

Prije treninga novinarima se obratio i selektor našeg nacionalnog tima, Safet Sušić.

"Kritikovani smo što nismo koristili trening centar, ali evo od danas koristimo ovo što nam je na raspolaganju. Zadovoljan sam, kao i igrači. Imamo dobre uslove za pripreme. Igrači su svi došli, jedna grupa je u Sarajevu gdje završava administrativne stvari oko viza za Wels, a na poslijepodnevnom treningu bi svi trebali biti prisutni", rekao je Sušić.

"Lulić je došao s lakšom povredom, nije ništa ozbiljno, no neće danas trenirati. Ostali su svi dobro. Danas ćemo se prije ručka okupiti gdje će se svima reći kakav je ciljh, odnosno šta se očekuje od isti. Nemamo izbora, protiv Kipra moramo pobijediti i mirnije dočekati naredne susrete", dodao je Pape.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.