Pape pred Kipar

Sušić: Nema razloga da se bojimo Kipra

M. Šljivak

Selektor Safet Sušić govorio je na današnnjoj press konferenciji o susretu s Kiprom koji se igra sutra u Zenici.

Selektor ima još dilema oko sastava, a imena koja će početi utakmicu nije želio otkriti.

"Nema razloga da otkrivam sastav danas. Još ću malo razmisliti i sutra ću donijeti konačnu odluku. Sigruno je da  Kipar zana više o nama nego o njima. Imam još nekih dilema, pa ću sutra donijeti odluku o sastavu", istakao je selektor Sušić.

Gledao je selektor utakmicu Kipra protiv Hrvatske...

"Gledao sam Kipar prvo poluvrijeme protiv Hrvatske. Večeras ću pogledati i drugo. Igrače neću opterćavati sa Kiprom. Mislimo na sebe i na našu igru, a ako mi budemo pravi nema razloga da se bojimo", dodao je Sušić, koji se nada kako će i kapiten Edin Džeko u krenuti pobjedom u novoj ulozi.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Nadam se i da će kapiten startovati s pobjedom. Sigurno je da će nam faliti igrači koji su se oprostili Nije lako naći zamjene za njih, ali vjerujem da će ova ekipa sazrijeti brzo", dodao je Sušić, koji računa na Prcića.

"Prcić je igrač na kojeg ozbiljno računam i on će dobiti svoju priliku", dodao je Sušić...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.