Sušić: Nije bilo sreće, trebao je biti remi

Pogledajte šta je selektor imao za reći

Sušić: Nije bilo sreće, trebao je biti remi

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić na konferenciji za medije nakon utakmice sa Meksikom izrazio je žal za propuštenom prilikom.

Zmajevi su poraženi u sudijskom vremenu, nakon nevjerovatne greške Stojana Vranješa, golom Javiera Hernandeza.

 

"Čestitam Meksiku na pobjedi. Objektivno, trebalo je završiti neriješno. I mi oni smo imali svoje šanse, pogotovo u prvom poluvremenu. Realno bi bilo da je utakmica završila 1:1", kazao je selektor BiH i dodao:

 

"Isto nam se desilo i protiv Brazila. Nemamo sreće sa latinoameričkim reprezentacijama. Mojim igračima nemam šta prigovoriti. Svi su se zalagali na terenu i to se moglo primjetiti. Imali su dugu pauzu, nisu u formi i trebalo je sastaviti tim zajedno. Ponavljam, velika šteta za nas jer smo nesretno izgubili", kazao je Pape.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije