Sušić pojačao redove Leotara

Stigao na posudbu

Sušić pojačao redove Leotara

Uprava Leotara riješila je pitanje ofanzivnog veziste, a dres momčadi iz Trebinja u narednih šest mjeseci nosit će Pavle Sušić.

Sušić, koji je u Leotar došao na posudbu iz Zrinjskom, tokom dosadašnje karijere još je igrao za Zvijezdu iz Gradačca i Radnik iz Bijeljine. 

"Dobili smo pravo pojačanje ne mjestu ofenzivnog veziste i riješili smo jedan veliki problem. Sad moramo da se pojačamo na još dvije pozicije i vjerujem da će nam se uskoro priključiti još jedan napadač i igrač sredine terena", rekao je trener Damjan Ratković.

Leotar će u periodu od 12. do 14. februara učestvovati na turniru ''Mimoza'' u Igalu, na kojem će nastupati još Mogren, Sutjeska i Dubrovnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.