Sušić: Problem su igrači koji su ranije završili prvenstvo

Pape nakon treninga

Sušić: Problem su igrači koji su ranije završili prvenstvo

M. Šljivak

Reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je svoj prvi trening pred susret sa Latvijom, a selektor naših Zmajeva Safet Sušić ističe kako mu veliki problem predstavlja to što su neki fudbaleri ranije završili prvenstva u svojim zemljama.

Većina njih je kako ističe Pape prisutna na treningu, te ga pomalo i zabrinjava njihova trenutna forma.

"Mi smo jedna od onih reprezentacija koje su ranije počele pripreme. Problem su mi igrači koji su rano završili svoja prvenstva. Njih je većina danas na treningu, to me pomalo i brine", kratko je za SportSport prokomentarisao selektor Sušić nakon prvog treninga reprezentacije.

Očekuje se da tokom sutrašnjeg dana i svi ostali fudbaleri stignu na okupljanje reprezentacije, dok će jedino kasniti Vedad Ibišević, koji sa Stuttgartom igra finale Kupa Njemačke protiv Bayerna.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.