Sušić protiv Kipra ofanzivno od prve minute

Zmajevi u Trening centru odradili lakši trening

Sušić protiv Kipra ofanzivno od prve minute

D. Kurbegović

Nogometna reprezentacija BiH danas je u 12 sati odradila lakši trening pred večerašnju utakmicu na Bilinom polju protiv Kipra.

Iako je sinoć Safet Sušić uvježbavao prvu jedanaestorku pred novinarima s Kipra, sa Vršajevićem, Sušićem u početnoj jedanaestorki, kako sazajemo večeras će naš selektor poslati veoma ofanzivnu ekipu koja će od prve minute jurišati ka golu Kiprana.

Na današnjem treningu Sušić je izdvojio ovih 11 igrača koji su uvježbavali određene akcije, na golu je bio Begović, u posljednjoj liniji Lulić, Vranješ, Bičakčić i Mujdža, zadnji vezni je bio Medunjanin, lijevo Salihović, desno mladi Prcić, iza napadača Pjanić, te u samom vrhu napada Ibišević i Džeko.

Kao što se vidi u odnosu na sinoćnji trening u ekipi nema Šunjića, Bešića, Sušića, Vršajevića, a biće zanimljivo vidjeti koji će to igrači večeras istrčati na teren.

Ono što je sigurno da će atmosfera ponovo biti na vrhunskom nivou, sve je u Zenici spremno za još jedan spektakl, a navijači iz cijele BiH i inostranstva lagano pristižu u Zenicu, te polako počinje zagrijavanje za večerašnji spektakl i nadamo se prvu pobjedu u kvalifikacijama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.