Sušić pred trening

Sušić: Svi s nestrpljenjem očekuju utakmicu

Selektor naše fudbalske reprezentacije, Safet Sušić, govorio je za medije o dosadašnjem tijeku priprema Zmajeva.

Sušić je istakao kako je ovo prvi put da svi dođu zdravi na okupljanje, te da svi s nestpljenjem očekuju utakmicu u petak.

"Imao sam sastanak s njima i ovo je prvi put nakon dužeg vremena da svi na pripreme dođu zdravi. Svi su raspoloženi, odmorni, spremni, motivisani i vjerovatno svi sa nestrpljenjem čekaju ovu utakmicu u petak", rekao je Sušić, te je dodao:

"Danas ćemo imati trening srednjeg intentziteta, sutra ujutro će biti jedan jači trening. U srijedu će biti isto tako i imaćemo u četvrtak trening u Rigi".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Selektor je istakao i da igranjekapitena Emira Spahića nije upitna.

"Nema nikakvih problema i bolje što nije igrao. On i kad je imao i većih problema igrao je, ne brinem se ja za njega, on će igrati", rekao je Sušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.