Selektor raspoložen

Sušić: Svi smo ozbiljni, siguran sam da ćemo dobiti Latviju

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, Safet Sušić, danas je vidno raspoložen izašao pred novinare.

Sušić je zadovoljan radom reprezentativaca, te je istakao kako ga raduje što su svi ozbiljno shvatili Latviju.

"Trenirali smo po prvi put kompletni, svi su bili na broju. Neki se žale na umor, danas malo jače treniramo. Ovo će biti najjači trening i ubjeđen sam da će svi u petak biti spremni i rapoloženi. Momci su veoma ozbiljni. Svjesni smo da moramo dobiti ovu utakmicu. Ja sam optimista kad vidim njihovo raspoloženje, njihov odnos i na treningu i u hotelu i ubjeđen sam da će ova utakmica proći bez nekih velikih problema", kaže sleketor.

Na pitanje o izostanku Misimovića i ko će ga zamijeniti, selektor se malo našalio.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Misimovića jedino mogu ja zamijeniti", kroz smijeh je rekao Pape, te je nastavio:

"Ima još vremena za tu odluku, a zaista da imam ekipu koja će igrati, rekao bih ga. Ima igrača koji su potpuno spremni, ima onih koji su imali pauzu, ali vjerovatno možete naslututi koja će ekipa igrati", dodao je selektor. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije