Pape pred trening

Sušić: Treniramo ozbiljno od prvog dana

Selektor Safet Sušić obratio se novinarima pred još jedan trening naših Zmajeva u Hrasnici. Pape je istakao da se trenira jako ozbiljno, a govorio je i o utakmici protiv mlade selekcije, koja možda bude odigrana i na Grbavici

"Ako se bude utakmica odigrala sav novac od ulaznica će ići žrtvama poplava. To je ono na čemu sam jedino insistirao. Volio bih da se utakmica odigra u Gradačcu, ali ne znam hoćemo li uspjeti stići tamo", istakao je Sušić.

Na treninzima se od prvog dana radi jako ozbiljno...

"Treninzi su ozbiljini od početka. Najbolja stvar je dozirati ove treninge. Ne treba pretjerivati, ozbiljno se radi. Skoro svi su tu, Misimović dolazi danas, Lulić sutra. Bičakčić, Hajrović i Zukanović ne treniraju dana. Bičakčić je bolje i on če biti spreman za prvu utakmicu", rekao je Sušić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti