Sušić: Velike su šanse da Spahić bude na spisku za Izrael

Selektor Sušić o Spahiću i Ibiševiću za SportSport.ba

Sušić: Velike su šanse da Spahić bude na spisku za Izrael

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine narednog mjeseca igrat će kvalifikacionu utakmicu sa reprezentacijom Izraela. 

Utakmica u Haifi na rasporedu je 16. novembra, a duel je od velike važnosti za Zmajeve koji nakon tri utakmice imaju samo dva osvojena boda. Posao će izabranicima Safeta Sušića biti otežan, jer među putnicima u Izrael neće biti Vedada Ibiševića zbog povrede pete. 

"Nije pošteno razmišljati odmah o nekome drugom kada se neko od standardnih povrijedi. Nije uredu i ja tako ne razmišljam. Razgovarao sam sa Vedom, čuli smo se telefonom. On će pauzirati jedno vrijeme, a ja još uvijek ne želim razgovarati o spisku," rekao je Sušić. 

Na posljednjem spisku selektora Sušića svoje mjesto našao je i bivši kapiten Zmajeva, Emir Spahić, ali nije zaigrao zbog povrede. Ipak pet dana nakon utakmice sa Belgijom zauzeo je mjesto u sastavu Leverkusena i selektor Sušić vjerovatno će ga uvrstiti u sastav za Izrael.

"Čuo sam se sa Emirom, razgovarat ćemo i sutra i velike su šanse da se nađe na spisku za utakmicu sa Izraelom," riječi su selektora našeg najboljeg tima.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.