Suspendovan stadion Pecara!

Do okončanja postupka

Suspendovan stadion Pecara!

E. Škorić

Povodom dešavanja na revanš utakmici finala Kupa Bosne i Hercegovine Široki Brijeg - Sarajevo, koja je odigrana prije dva dana u Širokom Brijegu, danas je u Sarajevu održana vanredna sjednica Takmičarske komisije NS/FS BiH.

Na sjednici je jednoglasno odlučeno:

- Suspenduje se NK „Široki Brijeg“ od odigravanja svih utakmica na stadionu „Pecara“ do okončanja disciplinskog postupka;

- Cjelokupan materijal sa revanš utakmice finala Kup-a BiH Široki Brijeg-Sarajevo ustupa se Disciplinskoj komisiji NS/FS BiH, radi vođenja disciplinskog postupka protiv NK „Široki Brijeg“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, dio publike prisutne na stadionu Pecara zviždao je prilikom intoniranja bosanskohercegovačke himne, a tokom susreta mogli su se čuti i povici kojima nije mjesto na sportskim priredbama.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi