Suspendovani dvojac Slobode bodri bivši klub

Karić, Džidić i Nurković na Bilinom polju

Suspendovani dvojac Slobode bodri bivši klub

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas u okviru 10.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Bilinom polju igraju protiv Krupe.

Na tribinama je tek oko 200-tinjak gledalaca, a crno-crvene su danas došli bodriti i neki bivši igrači kluba.

Adis Nurković golman Travnika i novopečeni reprezentativac Kosova došao je podržati bivše saigraće. Ovaj 30-godišnji golman trebao je potpisati za Zeničane u ovom prelaznom roku, ali se nije dogovorio s rukovodstvom Čelika, te je otišao na Pirotu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od neki dan suspendovani dvojac tuzlanske Slobode, Aldin Džidić i Mahir Karić, također je s istočne strane Bilinog polja bodrio svoj bivši klub. Nije isključeno da ovaj dvojac na zimu ponovo obuku crno-crveni dres kako bi klubu pomogli da opstane u Premijer ligi.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi