Suspenzija će biti ukinuta kada budu plaćeni moji troškovi

Advokat Fuad Čolpa:

Suspenzija će biti ukinuta kada budu plaćeni moji troškovi

Obzirom na neizvršenu obavezu uplate novčanih sredstava bivšem fudbaleru Emiru Selimoviću do jučerašnjeg dana, FK Sloboda je suspendovan i ne može igrati naredni meč protiv Radnika iz Bijeljine.

Iz Slobode su se požalili i kazali da je dug ispalćen odnosno da im nije jasno na osnovu čega su suspendovani. Zbog toga smo kontaktirali advokata fudbalera Emira Selimovića, Fuada Čolpu:

"Odluka Disciplinskog komiteta je jasna. Sloboda je dužna uplatiti iznos od 11.200 KM na transakcijski račun advokata Fuada Čolpe u BBI Banci do 4. septembra. U protivnom, dan kasnije na snagu stupa suspenzija. Danas je 10. septembar, na moj transakcijski račun nije uplaćen nikakav novac i suspenzija je nastupila,“ kazao je advokat fudbalera Emira Selimovića Fuad Čolpa.

"Ako je Sloboda bez mog znanja novac uplatila igraču Emiru Selimoviću ili na neki drugi način riješila problem, suspenzija je i dalje na snazi jer sam ja FK Sloboda ispostavio troškove advokatske kancalarije koje su dužni izmiriti, a koje nisu izmirili. Fudbaler Emir Selimović izjavu o uplaćenom novcu ovjerenu kod opštinskog organa ili notara još uvijek mi nije dostavio. Kada dobijem ovjerenu izjavu i svoje troškove, suspenzija će biti ukinuta," dodao je Čolpa.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.