Suspenzija prijeti Čeliku, Slobodi i Zvijezdi

Do 4.9. potrebno izmiriti dug prema igračima

Suspenzija prijeti Čeliku, Slobodi i Zvijezdi

Disciplinska komisija NS/FS BiH jučer je razmatrala prijave igrača protiv klubova BH Telecom Premijer lige, a u vezi sa neizmirenim finansijskim obavezama na relaciji klub-igrač. 

Na sjednici je donesena odluka da članovi BH Telecom Premijer lige na koje se odnose prijave moraju izmiriti svoje obaveze do 4. Septembra 2014.ili će u protivnom na snagu stupiti automatska suspenzija.

NK Čelik do pomenutog datuma dužan je isplatiti novčani dug Darku Nestoroviću i Dariju Puriću. FK Sloboda do istog dana po osnovu duga prema igračima dužna je isplatiti dugovanja Samiru Jogunčiću, Mersadu Malkiću i Emiru Selimoviću.

Nakon što je nedavno izmirila dug prema OFK Gradina Srebrenik, NK Zvijezda Gradačac do četvrtog septembra dužna je isplatiti dug Jasminu Moranjkiću.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije