Susret između Sloge i Ključa otkazan zbog bizarnog razloga

Nevjerovatan slučaj u Bos. Otoci

Susret između Sloge i Ključa otkazan zbog bizarnog razloga

S. Mlaćo

U Drugoj ligi Federacije BiH grupa Zapad u danima vikenda igrani su susreti 14. kola, a odigrano je pet utakmica.

Razlog toga jeste da susret između Sloge iz Bosanske Otoke i Ključa nije odigran, a zanimljiv je i sam razlog.

Naime, ljekarski pregled je istekao čak jedanaestorici gostujućih igrača, te službena lica ovog meča nisu dozvolila odigravanje susreta, što je i pravilna odluka s obzirom na jasna pravila našeg Saveza.

"Utakmica nije odigrana zbog neispravnih nogometnih legitimacija NK Ključ (istekao ljekarski pregled jedanaestorici igrača), a u ekipi NK ključ ispravne registracije je posjedovalo šest igrača.Prema Pravilniku i Propozicijama takmičenje NSF BiH 40-najmanji broj igrača, utakmica se nije mogla odigrati", stoji u zapažanju delegata ovog susreta Edina Džanića.

Sloga će ovaj susret prema svemu sudeći dobiti službenim rezultatom 3:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije