Sutra odluka o (ne)dolasku gostujućih navijača na stadione

Sjednica Komiteta

Sutra odluka o (ne)dolasku gostujućih navijača na stadione

Uoči početka nove takmičarske sezone Komitet za normalizaciju će sutra održati sastanak sa predsjednicima klubova Premijer lige, a razgovaraće se o pripremama za početak prvenstva Premijer lige BiH 2012/13, te sponzorstvu lige.

Između ostalog, biće riječi i o ne(dolasku) gostujućih navijača na stadione Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine.

Komitet za normalizaciju će sutra na svom sastanku imati 15 tačaka dnevnog reda, a pod tačkom 3 će se preispitati odluka o zabrani dolaska gostujućih navijača na stadione.

"Imamo zaista mnogo problema, a sutra ćemo o mnogima raspravljati na sjednici na kojoj ćemo imati 15 tačaka dnevnog reda. Do sada smo uspjeli riještiti mnoge probleme, pa ćemo valjda i ove postojeće. Tačno je da će se raspravljati i o odluci o zabrani dolaska gostujućih navijača na stadione, pa i o sponzorstvu Premijer lige BiH. Za nadati se da ćemo uspjeti završiti taj ugovor", rekao je za SportSport.ba potpredsjednik Komiteta za normalizaciju Elvedin Begić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti