Sutra okupljanje U21 reprezentacije BiH

Pripreme za Rumuniju

Sutra okupljanje U21 reprezentacije BiH

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine okupit će se sutra u Trening centru N/FSBiH. 

Selekcija koju vodi Vinko Marinović u Zenici će se pripremati za utakmicu sa Rumunijom u okviru kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo, a prvi trening Zmajići će odraditi u 17:30 sati. 

Iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine su također saopštili kako će se službena konferencija za medije naše reprezentacije održati u četvrtak, 31. augusta u 16:00 sati u Trening centru, dok je službeni trening zakazan za 16:30 sati. 

Istog dana u 17:30 svoju oficijelnu konferenciju za medije imat će i selekcija Rumunija, također u Trening centru, dok će trening odraditi 30 minuta poslije. 

Utakmica između Bosne i Hercegovine i Rumunije bit će odigrana 1. septembra, a četiri dana kasnije planiran je i prijateljski meč protiv Crne Gore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi