Sutra predstavljanje: Nermin Bašić preuzima NK Radomlje

Napušta BiH i odlazi u Sloveniju

Sutra predstavljanje: Nermin Bašić preuzima NK Radomlje

S. Mlaćo

Nakon što je na kraju sezone napustio Slogu iz Simin Hana, bh. stručnjak Nermin Bašić (33) nalazio se bez angažmana.

Ali ne dugo, s obzirom da je već pronašao novi klub.

Bašić će svoju trenersku karijeru nastaviti u slovenskom NK Radomlje gdje će sutra i zvanično biti predstavljen. Potvrđeno je to i na stranici tog kluba, gdje nisu željeli otkriti ime i prezime svog novog trenera.

"Sutra će se 19:00 sati u Sportskoj Park održati zvanična prezentacija novog trenera. To je izuzetno ambiciozan mladi trener koji će raditi malo drugačije nego što je to bio slučaj do sada. Novi trener će biti predstavljen, a ukazati će na vođenje kluba i viziju kluba sa predsjednikom Matjažom Marinškom", stoji na zvaničnoj stranici NK Radomlje.

Iz Radomlja su pozvali svoje navijače, igrače, trenere, prijatelje i sponzore kluba da prisustvuju predstavljanju bh. trenera koji će se svima i obratiti, a istakli su da je Bašić od velikog Miroslava Ćire Blaževića nazvan njegovim nasljednikom.

Radomlje je proteklu sezonu završilo na posljednjem mjestu Prve lige Slovenije, te će od naredne sezone igrati u Drugoj ligi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti