Sutra prijateljski susret Željezničara i Širokog Brijega

U Tomislavgradu

Sutra prijateljski susret Željezničara i Širokog Brijega

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara sutra će u Tomislavgradu odmjeriti snage u prijateljskom susretu sa Širokim Brijegom, te zatim krenuti put Sarajeva gdje će i dočekati meč prvog pretkola Evropske lige protiv crnogorske Zete.

Plavi su u ponedjeljak na Kupresu sa minimalnih 1:0 savladali Krupu, a strijelac jedinog pogotka bio je Ivan Lendrić sa 11 metara. 

Već sutra će imati novu kvalitetnu provjeru, a priliku će dobiti vjerovatno dobiti svi igrači koji su našli svoje mjesto za pripreme na Kupresu, kao što je to i bio slučaj u duelu sa Krupom.

Meč se igra sa početkom u 17 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada je igrački kadar u pitanju, na Grbavici sutra očekuju dolazak hrvatskog napadača Sandra Gotala, dok bi se ekipi u narednim danima trebao priključiti i Ivan Crnov, koji je pripreme na Kupresu propustio zbog problema sa koljenom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi