Suzana Vujošević: Prezadovoljna sam u ŽNK Iskra

Suzana Vujošević: Prezadovoljna sam u ŽNK Iskra

S. Mlaćo

Nogometašice bugojanske Iskre nakon dva kola u Premijer ženskoj ligi BiH imaju tri boda i u ovom klubu su zadovoljni otvaranjem sezone, s obzirom da su u prvom kolu gostovali višestrukom šampionu naše zemlje SFK 2000 Sarajevo.

U drugom kolu Bugojanke su savladale ŽFK Banja Luka sa 3:0, a sjajnu partiju pružila je crnogorska reprezentativka Suzana Vujošević koje je ovog ljeta pojačala klub sa Jaklića.

"Prošlo je dva mjeseca otkad sam u ŽNK Iskra i gradu Bugojnu te nijedne sekunde nisam sumnjala u moju odluku da dođem ovdje. Klub je opravdao sva moja očekivanja, prezadovoljna sam i grad mi se mnogo sviđa, te me podsjeća na moje Bijelo Polje i nadam se da ću ostati u njemu. Ovom prilikom zahvalila bi se predsjedniku kluba Naimu Basari na svemu onom što radi za ŽNK Iskra i grad Bugojno", kazala je Vujošević za SportSport.ba.

Bugojanke će u subotu u goste Lokomotivi iz Brčkog, jedinoj momčadi koja nakon dva kola ima stopostotan učinak, odnosno šest bodova. Vujoševićka se nada dobroj partiji njene momčadi.

"Slijedi nam gostovanje Lokomotivi i svjesni smo da nas očekuje težak meč. Spremali smo se, radili dobro kako na fizičkom tako i na psihičkom planu. Zadovoljna sam svojom igrom i igrom cijelog tima, a što je najbitnije zdravlje nas je poslužilo. U Brčko idemo u punom sastavu i ako budemo odigrale onako kao što znamo i što se dogovorimo u svlačionici rezultat neće izostati", zaključila je Suzana Vujošević, nogometašica ŽNK Iskra Bugojno na kraju razgovora za naš portal.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi