Svatovac na krilima Mahovkića i Derdemeza do nove pobjede

Nova pobjeda lidera na tabeli

Svatovac na krilima Mahovkića i Derdemeza do nove pobjede

A. Beganović

U derbiju 20. kola Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine grupa Sjever vodeći Svatovac je pred svojim navijačima savladao Mladost iz Malešića (2:1).

Derbi 20. kola opravdao je očekivanja, a nešto više od 30o gledalaca prisutni na stadionu moglo je uživati u dobrom fudbalu.

Gosti iz Malešića su bolje otvorili susret i u 18. minuti su preko Anela Mujkića stigli do prednosti. I kada su gosti mislima već bili u svlačionici, danas sjajni Almedin Mahovkić stvari vraća na početak.

U drugom dijelu dobra igra s obje strane, a u 81. minuti veliko slavlje domaćih. Pogodak za nova tri boda lidera Druge lige Federacije BiH grupa Sjever postigao je Tarik Derdemez.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Druga liga FBiH grupa Sjever, 20. kolo:

Svatovac - Mladost 2:1 (Mahovkić, Derdemez / Mujkić)

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi