Svatovac puno očekivao od derbija, a na kraju teško poražen

Druga liga Sjever

Svatovac puno očekivao od derbija, a na kraju teško poražen

E. Škorić

U lokalnom derbiju u 20. kolu Druge lige FBiH - grup Sjeve snage su odmjerili Prokosovići i Svatovac.

Ovaj meč izazvao je dosta medijske pažnje zbog određenih prepucavanja na relaciji dva kluba, a na kraju su Prokosovići slavili uvjerljivu pobjedu rezultatom 4:0.

Već u sedmoj minuti domaćin je poveo, a strijelac je bio Adel Demirović, Elvedin Salkić je u 40. minuti povisio na 2:0 i to je bio rezultat prvog dijela.

U nastavku Mensur Bjelić u 48. i Kenan Ahmetović u 71. minuti ovjeravaju pobjedu Prokosovića. 

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Od ostalih rezultata, Mramor je u Kalesiji još jučećr slavio s 2:1 protiv Bosne, Ingram je s 4:0 nadigrao Dizdarušu, Priluk je s 1:0 savladao Lokomotivu, Slaven je s 2:0 bio bolji od Gradine, Bosna u Mionici od Hajduka rezultatom 2:1.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije