Sve je spremno za spektakl u Zenici

Finale Kupa BiH

Sve je spremno za spektakl u Zenici

Danas se na Bilinom polju igra prva finalna utakmica Kupa BiH između NK Čelik i FK Sarajevo.

Dva sata prije početka utakmice, Zenica je obojena u crno-crveno, te svi sa nestrpljenjem očekuju početak utakmice. U svakom društvu glavna tema je večerašnja finalna utakmica. Robijaši već sada spremaju posebnu dekoraciju za večerašnji spektakl.

Robijaši su na tribine Bilinog polja postavili kutije sa željom da svi koji budu na večerašnjoj utakmici pomognu svom sugrađaninu Muhamedu Fejziću, 16-ogodišnjaku kojem je hitno potrebna transplatacija jetre.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.