Sve spremno: Široki odradio posljednji trening pred Grbavicu

Širokobriježani spremni za revanš utakmicu Kupa

Sve spremno: Široki odradio posljednji trening pred Grbavicu

M. Maksimović

U Širokom Brijegu je sve spremno za meč protiv Željezničara koji je na programu sutra na stadionu Grbavica. 

Tim Gorana Sablića danas je u Mostarskom blatu odradio posljednji trening pred sutrašnji meč, a atmosfera na njemu bila je odlična.

Hrvatski stručnjak napominje da na Grbavici neće biti lako, ali kaže i kako Široki ima jasnu računicu.

“Mi želimo proći u finale i ovaj meč za nas je od velike važnosti. Znamo da je pred nama protivnik koji ima kvalitet, koji dobro igra na svom stadionu i koji uvijek, a posebno na ovakvim utakmicama ima dobru podršku s tribina. Smatram da je naša mala prednost to što smo u prvenstvu za razliku od njih bez imperativa, usljed čega smo mogli odmoriti neke igrače”, rekao je Sablić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zbog zubobolje danas nije trenirao Mario Marina i upitno je hoće li konkurisati za meč. Odvojeno od tima trenirao je nedovoljno oporavljeni Dino Ćorić, dok za meč neće konkurisati ni Matej Sivrić koji je u Kupu već nastupio za Zrinjski. Trening u Mostarskom blatu samo u početku bio je otvoren za medije.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi