Svečanost Mostar SG Staklorada

Osvojena titula prvaka BiH

Svečanost Mostar SG Staklorada

M. Maksimović

Futsal klub Mostar SG Staklorad proslavio je sinoć prvu titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Prije utakmice protiv Leotara u posljednjem kolu, Mostarci su upriličili svečanost na kojoj su osim igrača, stručnog štaba i članova Uprave učestvovali i bivši članovi Uprave, bivši igrači, bivši treneri, prijatelji, simpatizeri i navijači kluba.

Uz vatromet i prisjećanje na nastanak kluba, Mostarci su na parketu dvorane u USRC Midhat Hujdur-Hujka dočekani ovacijama.

Vrijedi spomenuti i veliku pobjedu za kraj, a Leotar je u svečanosti stradao s 11:2. Mostarcima je još preostalo finale Kupa BiH i dvomeč sa Centrom iz Sarajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi