Sven Dedić pojačao Zrinjski

Stiže iz Lučkog

Sven Dedić pojačao Zrinjski

Novo pojačanje Zrinjskog stiže iz drugog ranga hrvatskog nogometa, a radi se o Svenu Dediću koji je polusezonu proveo u redovima Lučkog. 

Ovaj 23-godišnji fudbaler s aktuelnim prvakom potpisao je ugovor na dvije i pol godine.

“Proveo sam pet godina u Zagrebu i tražio sam raskid ugovora na svoju štetu. Htio sam ići u inostranstvo,  no nije mi se jedan očekivani angažman ostvario. Izgubio sam polusezonu i htio ostati u takmičarskoj formi pa sam zato igrao u Drugoj ligi. Zrinjski se javio, brzo smo se dogovorili i sad sam tu”, kazao je Sven Dedić, a potom dodao:

"Očekivanja su da budemo prvaci i nadam se da ćemo u tome uspjeti. Zrinjski je bio prvak prošle sezone i ne vidim razloga da se to ne ponovi. Znam da je Premijer liga fizički zahtjevna i dosta jaka, da su gostovanja tvrda, ali nadam se da ćemo uspjeti ostvariti cilj koji je postavljen", izjavio je Dedić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.