Zmajevi odradili posljednji trening

Svi se nadaju da će pobjedom nad Kiprom zaboraviti Belgiju

D. Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je posljednji trening pred sutrašnju utakmicu 3.kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Protivnik naše selekcije sutra će biti Kipar, koji je u prva dva kola poražen od Belgije i Grčke.

Izabranici Mehmeda Baždarevića kao i pred utakmicu protiv Estonije posljednji trening uoči utakmice odradili su u Trening centru na Crkvičkom brdu u Zenici. U našem taboru ne žele da pokvare teren pred sutrašnju utakmicu, budući da je kiša malo padala, ali i najavljena je za sutra.

Svi reprezentativci osim Danijela Milićevića, koji je otpao za ovu utakmicu su trenirali i prema onome što smo vidjeli na treningu, atmosfera je na visokom nivou, te su naši reprezentativci uvjereni da će sutrašnjom pobjedom protiv Kipra zaboraviti težak poraz od Belgije. Svi su uvjereni da se neće ponoviti Kipar iz prošlih kvalifikacija, a stručni štab je do kraja analizirao narednog protivnika naše selekcije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi