Foto: Feđa Krvavac (uefa.com)

Drugi o nama

Svjetsko, a naše: Idol nacije

Na ovogodišnjem izboru najboljeg fudbalera Bosne i Hercegovine, Idol nacije, u organizaciji portala SportSport.ba, glavnu nagradu ponio je Edin Džeko.

Većina domaćih i svjetskih medija prenijela je informaciju o izboru najboljeg fudbalera Bosne i Hercegovine, posvetivši ovoj manisfestaciji značajan prostor.

Opšta je ocjena kako je Edin Džeko, napadač Wolfsburga i reprezentacije Bosne i Hercegovine, svoje priznanje itekako zaslužio, te kako je sama manifestacija protekla na najvišoj razini.

"Svi zadovoljni, imamo evropsku manifestaciju", navodi tako najčitaniji portal u BiH Sarajevo-x.com, posvetivši Idolu nacije posebnu pažnju. Zvanična stranica Evropske fudbalske federacije (UEFA) također izvještava o Idolu nacije za 2010. godinu, Edinu Džeki.

"Jučer navečer Edin Džeko je na gala svečanosti u Sarajevu, proglašen za Idola nacije u Bosni i Hercegovini", počinje tako svoj opširni izvještaj sa svečane ceremonije u organizaciji najčitanijeg sportskog portala u regionu Wolfsburger Allgemeine Zeitnung.

Manifestacija Idola nacije održava se već treću godinu u nizu u organizaciji SportSport.ba i mora se reći kako iz godine u godinu ova manifestacija raste i već sada predstavlja najznačajniji fudbalski izbor u Bosni i Hercegovini.

Redakcija portala SportSport.ba ovom se prilikom zahvaljaje svojim vjernim čitaocima, kolegama iz svih relevantnih medija na prostoru Bosne i Hercegovine i regiona na ukazanom povjerenju i podršci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije