Kapiten Željezničara pred duel sa Sarajevom

Svraka: Možemo puno dobiti sa ovom utakmicom

Revanš susret četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine sutra će na stadionu Asim Ferhatović Hase igrati FK Sarajevo i FK Željezničar. 

Prvi susret odigran je na Grbavici 12. marta tekuće godine, a susret je završio bez pobjednika, rezultatom 1:1. Pogodak za ekipu Hajrudina Đurbuzovića na tom susretu postigao je Muamer Svraka. Danas je u prostorijama kluba iz Titove 38b održana zajednička press konferencija na kojoj se ispred FK Željezničar obratio kapiten ekipe iz Zvorničke 27. 

"Ne želim ništa prognozirati, jer sam prošli put debelo pogriješio. Što se tiče utakmice ona za nas dolazi u loše vrijeme. Imamo neku rezultatsku krizu, ali mislim da je derbi prava utakmica za izlazak iz krize. Možemo puno dobiti sa ovom utakmicom. Igrači su motivisani i spremni za ovu utakmicu i nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat," rekao je Svraka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti