Svraka uvjeren u pobjedu

Svraka: Na dobrom smo putu za Brazil

E. Škorić

Fudbaler Željezničara, Muamer Svraka, vjeruje kako naša reprezentacija može do pobjede u Latviji, čome bi napravili još jedan veliki korak prema Brazilu.

Svraka je komentarisao i novu titulu prvaka za Željezničar, te smatra da je reprezentacija na pravom putu za Brazil.

"Mislim da smo zasluženo ponovo prvaci. Ostaje žal što nismo osvoji i Kup, ali i ovako je dobro", rekao je Svraka, te je istakao kako svi u reprezentaciji žele protiv Latvije potvrditi tri boda iz meča protiv Grčke.

"Kao i uvijek atmosfera je odlična, želimo pobjedu. Nadam se da ćemo pobijediti tu utakmicu, kako bi potvrdili tri boda protiv Grčke. Kvalitetniji smo od njih, što ćemo nadam se pokazati na terenu", dodaje Svrake, koji ne poznaje selekciju Latvije.

"Poznajem samo Rudnevsa. Siguran sam da su dobra ekipa, koja je dobra u skoku, ali mislim da neće biti problema. Mislim da smo na dobrom putu za Brazil", rekao je Svraka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.